Menu

Parterapi i eget hjem

Jeg kommer ud i dit/jeres hjem sammen med Lis.
Del 1. - 2 timer
En to-timers fælles interview for at udforske jeres historie sammen, etablere konteksten for jeres forhold og sætte indledende mål og planer for det videre forløb.
Del 2. - 2 timer
Det næste er at planlægge en to-timers individuelle session med jer hver især:
Del 3. – 2 timer
Dernæst er der planlagt en to-timers fælles samtale for feedback. Fælles session og om nødvendigt en ekstra fælles session.
Del 4. - 90 minutter x …?
Jeg udvælger begreber, øvelser og oplevelser, der menes at være mest overbevisende i forhold til jeres manglende kompetencer og underviser jer derefter i disse i en serie af 90-minutters sessioner. mere . . .

Stressreduktion

Parterapi

Individuelterapi

Individuel- Parterapi i eget hjem  

Vi kører (gratis kørsel) i Vest- Sjælland i en radius af ca. 45 -50 km fra 4281 Gørlev i følgende byer og opland: Næstved, Køge, Roskilde, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Kalundborg og Korsør.
 

Der skal forudbetales ved tidsbestilling. ​Efter tidsbestilling sender og udfylder du med det beløb du skal betale for den valgte terapi. Vi kontakter dig efterfølgende med en mail indenfor 24 timer. Husk at din tidsbestilling først er aktiv efter at du har betalt.


 

Vælger du/I at afbestille jeres tid, får du/I selvfølgelig de forudbetalte penge retur, forudsat at vores afbestillings regler er overholdt. Afbestilling senere end 24 timer før koster et gebyr på 250,00 kr. 

Om Onlineterapi

Gratis forsamtale første gang på telefon

Få en 20 minutters gratis forsamtale den første gang for at vi kan se om vores kemi passer sammen. Ring på tlf. 29 41 11 66

Onlinebooking

Kontakt os